• 229
    hayatımın en stresli anlarını yaşamama ve hatta maç 2 0 filan bitseydi bütün suçu kendimde aramama sebep olacak maçtı. hayatımda canlı gözlerle izlediğim ilk galatasaray maçıydı ve maalesef samsun tarafından izlediğim için maç bittiğinde bütün vücuduma kramplar girmişti, deliler gibi bağırmamak için kendimi kastığımdan dolayı. maçla ilgili fazla bir şey hatırlamıyor gerçekten maçtan sonra golleri filan arkadaşımla sayamadık doğru düzgün.

    bu arada bir daha ultraslan'a laf edersem en azından belirli mevzularda adam değilim. şerefsizim 90 dakika susmadılar helal olsun valla. bir de hemen yanlarında izlemekteydim maçtı 5 10 metre sollarında onlar gol diye deli gibi sevinirken aralarında değildim ama sürekli onlara baktım, onlardan bir kaçı gözümün içine nasıl koyduk ama diye bakarken. ahh ahh o nasıl mutluluktur lan, hiç birisi anladı mı acaba bende sizdenim diye baktığımı. arkadaşım "gülme lan sikecekler" dedi ama ancak o kadar durdurabildim kendimi, pişmiş kelle gibi sırıtmaktaydım onlara bakarken. ilk kez futbolcuları o kadar yakından gördüğüm halde dönüp onlara bakmak aklıma gelmedi yanarım yanarım ona yanarım.

    keşke azcık güzel yazabilseydim, duygularımı şuraya aktarabilseydim ama yok beceriksizim yapacak bir şey yok. belki çok basit kaçacak ama yazmadan edemiyeceğim iyi ki varsın sarı-kırmızı renkler iyi ki varsın galatasaray.

    sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum buradan sana ve ailene eyvallah lan ingilizce bilen piç tipli güzel insan. (bkz: profesyonel olmayan futbolcu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın