• 228
    şampiyonluk şarkısının tüm samsun'u inlettiği maç. cuma akşamı geceyarısı 02.00'da istanbul'dan 2 otobüs yola çıktık. samsun şehri pilot bölge olması ve bakan suat kılıç'ın memleketi olması nedeniyle güvenlik önlemlerinin aşırı abartıldığı bir şehir. deplasmana geldiğimiz için otomatik olarak suçlu muamelesi görür gibi bitmek tükenmek bilmeyen güvenlik çemberleri arama ve kontrol noktalarından geçtik.

    daha sonra samsun çevik kuvvet müdürlüğüne otobüslerimizi aldılar. saat 18.00'da burda bekleyeceğimiz açıklandı. samsun'a erken gelmiştik ama bu önlemler nedeniyle karadenizin en güzel sahil kentlerinden birini gezemedik. çevik kuvvette çay sınırsız bedava. lig tv ücretsiz. polislerin yaklaşımı çok çok insancıl ancak üst üste aranmak, alkol muayenesi, otobüs kontrolleri insanı çok yoruyor.

    18.00'da yola çıktık. istanbul sesleriyle girdiğimiz stadı 2-0 gerye düşmemize rağmen 90 dk boyunca bir dakika bile susmadan, resmen ölümüne bağırarak, gırtlaklarımızı parçalayıp inlettik ve bu maçı resmen biz tribünden kazandık. takım harika bir güven vermiş hepimize. 2-0 deplasmanda geri düştük ama devre arasında fatih hoca soyunma odasına giderken 'imparator' sesleriyle kendisine verdiğimiz destekte hepimiz biliyorduk ki bu maç dönecek. o inanç, o kararlılık, o galatasaray ruhu, o forma aşkı bu takımda var.

    formanın hakkını veren ve mücadele ederek, savaşarak, asla maçı bırakmadan, teslim olmadan kazanan takımımız sahada biz tribünde görevimizi yaptık. uzun mesafe deplasmanlarının dönüşü çoğu zaman sıkıcı olur. yorgunluğun etkisiyle kasvetli geçer yol ancak tarihe tanıklık ettiğimiz bu maçın dönüşü bambaşka oldu. şampiyonluk şarkısını süsleyen zafer şarkılarımızla bekledi istanbul gelişimizi... çok şükür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın