resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6553
    hata yaptım, yeniden birlikte olalım dese şahsen rahatlıkla sen gelme diyebilirim kendisine. zaten gidişine de pek üzüldüğüm söylenemez.

    hala şu adamı büyüten insanlar var anlayamıyorum ne buluyorlar. a takıma çıktığı ilk 2 sene iyi oynadı eyvallah da ondan sonra 3 sene ne yaptı?

    herşeyden önce harika tekniğine rağmen ağır bir futbolcu. geçen senelerde takımın el freni olan, kornerlerde ön direği geçiremeyen, futbolunda ilerleme kaydedeceği yerde götü göbeği büyütme yoluna giden bunun yanında arkadaşlarına karşı alikıran başkesen modunda takılan arda'nın gitmesi her iki tarafın da hayrına olmuştur.

    her ne kadar satıp gitse de sonuçta özünde galatasaraylıdır ama ne yazık ki son zamanlarda formanın hakkını veremiyordu. galatasaraylılık yetmez o formayı giymeye. formanın hakkını da vereceksin. şu sözlükteki çoğu adam gibi bu ülkede milyonlarca insan var en az arda kadar galatasaraylı. sana o forma nasip olmuşsa ve milyon dolarlar kazanıyorsan mücadele etmek zorundasın.

    galatasaray forması kendisini aşmaya başlamıştı. inşallah a.madrid forması yarar, eski günlerine döner, başarılı olur. bunu da tüm samimiyetimle diliyorum. herşeyden önce iyi bir arda türk milli takımı için de kazançtır.

    ancak takımımıza dönerse faydadan çok zarar getireceğini düşündüğüm için bir daha galatasaray'a dönmesini istemediğim eski futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın