resim
Türkay Sabit Şeren
Görev:-
Doğum:15.05.1932
Ölüm:07.07.2016 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 86
    08.01.2012 tarihli sabah gazetesindeki yazısı.

    --- alıntı ---

    muhteşem ikinci yarı

    samsunspor, oyunun ilk yarısında gerçekten g.saray'ı sahadan yok etti. adem, akaki, ekigho, murat yıldırım, murat ceylan g.saray'ı kendi yarı sahasına kitleyerek peş peşe iki gol attılar. ancak daha oynamaya hazır olmayan sabri'nin g.saray'ın sağ beki olarak sahada olması g.saray defansını allak-bullak etti. ve samsunspor, g.saray sağ tarafından kontratak üstüne kontratak yaptı. nitekim maçtan evvel de kimsenin inanmayacağı iki tane de gol attı. golleri atan ekigho, karşısında iki kez kaleci muslera'yı gördü o kadar.
    g.saray defansından bu goller olurken hiç kimse ortalıkta yoktu. muslera fırladı ama ne yapsın? ekigho, karşı karşıya geldi ve samsunspor'un gollerini attı. maçın ilk yarısında g.saray yediği bu gollerle adeta abandone oldu. rakip kaleye gitmek yerine aralarında pas üstüne pas yapıp zaman geçirip başlarına gelen felaketi bir an önce atmak istediler.

    samsunspor dağildi!

    ikinci yarı başlar başlamaz bu sefer samsunspor defansı, 'bu maçı biz kazandık' düşüncesiyle defans oyuncusu olduklarını unuttular. ama futbolun ne kadar tuhaf bir oyun olduğunu maçtan sonra hatırlamışlardır... samsunspor kalecisi ertuğrul'u bana çok meth etmişlerdi. ikinci yarının hemen başında yediği bir gol var ki; bir kaleci böyle bir gol yemez. ne oldu? golü atan g.saray ümitlendi, samsunspor'da moral çöküntüsü başladı. samsunspor bu golü yedikten sonra oyun disiplini, ilk yarıdaki gibi yürekten oynamaları, hemen hemen her şey gitti, onun yerine topu kapan samsunsporlu futbolcu, rakip g.saray kalesine doğru tek başına gidip bir şeyler yapmak istedi ama karşısında g.saray defansını ve orta sahasını buldu.
    g.saray ikinci golü de samsunspor defansının topu auta atmak istememesinden ve ileri vurmasından kazandı. top selçuk'un ayağına geldi, o da g.saray'ın ikinci golünü atmakta hiç zorluk çekmedi. daha sonra samsunspor için her şey bitmişti zaten. g.saray, baros'un nefis kafasıyla üçüncü golü atmakta gecikmedi. terim'in, sercan'ı oyuna sokmasıyla ve sercan'ın da rakip defansı çalımlara geçip dördüncü golü atmasıyla g.saray 2-0 mağlubiyetten 4-2'lik galibiyete ermenin zafer şarkılarını söyledi...

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın