• 3588
    yeni mabedimiz. nasıl mükemmel olduğu muhtemelen önceki 3595 entryde bol bol anlatılmıştır. ben kombine sahibi ve sağlık sorunları nedeniyle sivas, eskişehir ve belediye maçları dışında hiç maç kaçırmamış bir taraftar olarak hissettiğim iki olumsuzluğu paylaşmak istiyorum.

    1- (pegasus üst tribün için konuşuyorum) yağmur yağdığında ıslanıyorsunuz. seyrantepe'de yağışla tanışmamız bu sene bursaspor maçına denk gelir. tribüne giriş yaptığımda istisnasız tüm koltuklar ıslaktı ve maç boyunca devam eden yağışa da direk olarak maruz kaldım. bunun sebebi çatı mı yoksa çatı ve tribünler arasındaki boşluk mu emin değilim ama gerçekten ilginç. tüm tribünlerin üzeri kapalı olan bir stat ve tüm koltuklar ıslak.

    2- otopark. otopark. otopark. vaad edilen tarihe yetişmesi için alelacele ve kaba bir şekilde açılış yapılmasını bir yere kadar anlayabilirim. ama başından beri hala toz toprak çamurdan geçilmeyen ve hiç bir tabela bulunmayan otoparkı anlayamam. maç çıkışı arabanın rengi 1 ton koyulaşıyor tozdan, ispark görevlileri bile maskeyle dolaşıyor. evet fikstür sıkışık doğrudur ama maç olmayan günlerde de bir müdahalede bulunulduğunu sanmıyorum ben şahsen.

    entryi bitirirken bir şey daha geldi aklıma, insanlar metro girişinin ordan çamurun içinden bayır çıkmasın diye bir merdiven yapıldı, ya ondan bir ya da iki tane daha lazım ya da onu biraz genişletmeleri gerek. insan gibi girdiğimiz yerden insan gibi çıkalım biz de di mi ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın