• 64
    osman altun terim'in dediğine göre sorun yönetimle değilmiş ki yönetim basketbola ilgili yatırım yapmak istiyor neden sorun yaşasınlar üstünberk'le, yoruldum artık falan demiş. çok üzücü bir haber. emeği çok büyük herşey için teşekkür ederim kendisine.

    dikkatimi daha öncelerde de çeken ve rahatsız olduğum bir konuya, hakan bey'in ayrılması ile değinmek istiyorum. büyük bir çoğunluğumuz twitter kullanıyoruz ve klübümüzle yakından ilgili insanları takip ediyoruz. basketbol şubesinde herşeyin mükemmel gittiği ve hala planlarımız, programlarımız dahilinde olduğumuzu söyleyip dururduk. birtek kadın takımımızın antrenörü hakkında kötü düşünürdük onuda takıma elindeki kadro itibariyle iyi hükmedemediğini düşündüğümüzdendir. fakat bir kötü sonuçla hemen kendisi ile ilgili bazı gerçekler ortalığa dökülmeye başlandı, takım disiplinsiz gece hayatı falan, düzensizlikten şikayetçi olan bazı yabancıların gideceği yönündeki iddalar, eğlence organizasyonu düzenleyen sorumlu kişiler falan. bugün hakan üstünberk'in istifasıyla şimdide yok zaten gidecekti zor ikna ettiler şuana kadar, yok mali sıkıntıymış, yok kadın basketbol takımı ile ilgili sorunlar başını yemişmiş, yok eski yönetimden olduğu için herşeye karışılıyormuş sonra twitterda bahsettiğim * kişiler aralarında sonra telefonda konuşuruz falan.

    afedersiniz biz korkulukmuyuz burada, biz neyiz kimiz, biz neden haberdar edilmeyiz, bizim haklının yanındaki duruşumuz şuana kadar birçok konunun çözüme ulaşmasını sağlamadımı . bizden bunlar neden saklanıyor ve bir patlak olunca hemen eteklerindeki taşları döküyorlar. bu davranışlarıyla hayal kırıklığımızın ne seviyelere çıkacağının farkında değillermi. ben bu haberle uyandığımda karşılaştım çok üzüldüm ve az önce bahsettiğim gizli saklı şeylerin ortaya dökülmesiyle dumura uğradım. bunlar yapılmasın bize, biz doğru mantıklı ve etkili çözümü herzaman bulmaya çalışan ve destekleyen olduk. bizi kendilerine bir dayanak olarak kullansınlar bizden birşey saklamasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın