• 58
    kendisini can-ı gönülden seviyor,galatasaray basketbol şubesinde yaptığı devrim için teşekkür ediyorum ama! bu sene bayan basketbol takımının sezon başında fenerbahçe'ye karşı oynadığı cumhurbaşkanlığı kupası maçının ardından gün be gün geriye doğru gittiğini kendi de görüyordur herhalde.geçen sene ev sahibi avantajına sahip olmamıza rağmen hakemlerin de yardımıyla fenerbahçe'ye giden kupanın ardından ceyhun hoca'ya pek fazla tepki gösterilmedi,ötelendi eleştiriler.

    artık kabak gibi ortaya çıktı bu takımın ceyhun yıldızoğlu yönetimin de bir arpa boyu yol gidemediği.tarihin en değerli kadrosunu kurmuş ve euroleague final 8'e ev sahipliği yapacağımız bir ortamda kimse bu takımın şuan ki hali ile o kupayı kazanacağını düşünmüyordur.ros casares ve fenerbahçe maçlarında alınan farklı mağlubiyetlerin ardından ceyhan belediye'ye karşı 98 sayı yemenin açıklanabilecek bir tarafı yok.

    1 nisan gecesi "o" kupanın nevriye ve birsel'in elinde yükselmesinin hesabını kimse veremez!erkek basketbol takımında olan taraftar-oyuncu-koç güvenilirliğinin kadın takımına da sirayet etmesi için masaya yumruğunu vurması gerekmektedir.kendisinin alacağı kararları merakla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın