• 2
    sevinçle girilen entrylerden gördüğüm üzere bu sözlükte de bu karşılaşma için çok heyecanlı yazar arkadaşlar var. sanıyorum 4 yıl evvel trabzonspor'u eleyip çeyrek finalde gençlerbirliği'ne kaybeden bir adanademirspor vardı ve o zamandan sonra ilk kez bir büyük takımla kupada tekrar eşleşti.
    adanademirspor'u anlatmak çok zor bir adanalı olarak..çocukluğumuzda üzerimize giydiğimiz ilk forma oydu..sonra fatih terim'in yaşattığı avrupa zaferleri ile demirsporlu olmak bambaşka bir gurur olmuştu. sanıyorum hagi'nin teknik direktörlüğe geldiği ilk sezon ardından bir hollanda kampı vardı ve üzerimizde demirspor formalarıyla koşa koşa galatasaray'ımızın antremanlarını izlemeye gitmiştik ve hasan şaş'ı da bizimle fotoğraf çekmeye ikna eden o mavi lacivert formamdı. hasan'ınma da buradan selamlarımı iletirim.

    çocukluğumda hatırladığım son maç hakan şükür'ün 2 gol atarak inanılmaz yağmur altında oynanan ama galatasaray'ın galip geldiği bir lig maçıydı. tekrar olması o kadar güzel oldu ki, babam bir heyecanla kilometreler öteden duyup beni arayıp müjde verdi: bil bakalım kupada galatasaray kimi çekti diye..keşke maç 5 ocak'ta oynansa daha iyi olurdu..hem fatih terim ve hasan şaş'ta nostalji yaşamış olurdu..

    tekrardan bizi çocukluğumuza götürecek hüzünlendiren ve heyecan duyuran güzel müsabaka..
App Store'dan indirin Google Play'den alın