• 27
    saygıdeğer başkan ve saygı değer yönetim kurulu üyeleri;

    türk sporunun lokomotifi olan en büyük sevinçleri bize yaşatan,kuruluş amacı 'türk olmayan takımları yenmek' olan galatasaray'ımla bir kez daha gurur duydum,ben babadan oğula galatasaraylı bir ailenin çocuğu olarak kendi hayatımı 'armanın peşinde adanan bir hayat' olarak görüyorum.ve ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha hissettim 3 temmuz 2011 den bugüne kadar yaşanan süreçte sayın başkanımız ve yönetimimizin her açıklaması ç0k yerindeydi.aynı kararlılıkla 26 ocak 2012 günü saçma sapan bir genel kurulla kurgulanan oyunda piyon olmamamız ve sesimizin daha gür çıkması için alacağınız her kararın arkasındayız.
    eğer o gün türk futbolu adına yüz kızartıcı bir karar alınırsa,çakallar arasındaki aslan olarak kalırsak hiç bir şekilde bu federasyonun ve böyle rakiplerin olduğu bir ligde yarışmamızın bizim kuruluş amaçlarımıza ve duruşumuza yakışmayacağını da düşünerek ligden çekilmemiz gerektiğini ve alacağınız böyle bir kararda tüm galatasaray taraftarlarının yanınızda olduğunu ve bilmenizi isterim.

    ben aynı zamanda rerererarara.net (gs sözlük) yazarıyım. bu platformda kendi aramızda yaptığımız bazı kampanyalar var,bunlar uefa ve avrupa'da futbolu yönetenlere atılan e-mail kampanyası gibi.
    çok kaliteli insanların,galatasaray taraftarlarının bir arada bulunduğu ve galatasaray için beyin fırtınası yaptığı bir site burası.ama kimi zamanlarda sesimiz çok gür çıkamayabiliyor,işte böyle durumlarda kulüp olarak tüm galatasaray taraftarını benzer organizasyonlar yapması için organize etmek gerekebilir.kulüp direkt olarak böyle bir açıklama yapmasa bile galatasaraylı spor yazarları ya da yöneticiler aracılığıyla ülke çapında eylemler uefa'nın dikkatini daha çok çekebilir.

    galatasaray taraftarı başkanından,kulüpteki masörüne kadar tüm kulüp görevlilerine çok güveniyor.duruşumuzu bozmadan tavrımızı net koymaya devam edip kendi doğrularımızla devam edelim.sizinle gurur duyuyoruz.

    sonuna kadar yanınızdayız.
    biz birlikte güçlüyüz...

    p.s. : aynı mektubu galatasaray.org adresine de yolladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın