• 7
    bir kereligine playoff sisteminin getirilmesi,
    bir kereligine yasalarin degismesi,
    bir kereligine kume dusmenin kaldirilmasi,
    bu boyle devam eder..

    bir kereligine de fenerbahceye peskes cekilmesin be kardesim. hakkin, hukukun yaninda, bu alinan ya da yolu yapilan kararlar nasil bir yozlasmisliktir, alcakliktir, aymazliktir, en durust tabirle serefsizliktir..

    turk futbolunun amiyane tabirle agzina sictiniz, simdi de sivamakla meskulsunuz.

    turkiye fener federasyonu baskaninin kivrinmalarini, " aman feneri ben dusurmiyim, adim tarihe kara lekelye yazilmasin" kaygilarini ibretle takip ediyorum. hugo gibi 6 ya basinca saga ziplar misali, hukugu mundar ederek kivirmalari, her aciklamasinin ardindan uefa nin bazuka gibi dosemelerinden sonra caresizce zavallica agiz degistirmelerini utanarak ve tiksinerek izliyorum.

    yarin obur gun, hadi kardesler toplanin, turkiyenin mihenk tasi fenerbahceyi hep beraber kurtaralim demek icin birlik cagrisinda bulunmak, en iyi ihtimalle kanunlara karsi gelmektir. bakin acikca soyluyorum, bu serefsizligi ortbas etmeye calisanlar da sorusturmaya dahil edilmeli. pislik insanlar, yavsaklar bir an once temizlenmeli.

    futbol bir endustri dedik dedik durduk, neyin endustrisinden bahsediyoruz be? yavsaklik endustrisi, serefsizlik endustrisi, baska da bi sikim olmaz bundan. digiturkun esiri olmus -sozde- 4 buyukler, ile vari yogu havuz sisteminden gelecek para olan geri kalan anadolu kluperi. para hepsini satin almis. biz paranin satin alamadigi seyler oldugunu unutmusuz artik. biz derken insanimizdan bahsediyorum, klubumuzden degil. yazik.

    her şeyi bir kenara bıraktım, ulan yazık değil mi ikinci ligde oynayan insanlara, günahsız futbol emekçilerine be? birinci lige çıkıp bu endüstriden pay sahibi olmak için canlarını dişlerine takıp mücadele verenlere yazık değil mi? şikeci şerefsizlerin günahlarını, ikinci ligde mücadele edenlerin boynuna vurmak yazık değil mi ey haysiyetsizler? bi camiyaya yalaklanıcam diye, mazlumun ahını almak günah değil mi? bu sene takım düşürmeyeceksin de, ikinci ligde şampiyon olarak birinci lige yükselmeye hak kazanan takımı nerene sokucaksın? namussuzluk diz boyu.

    bir kere kume dusme kalksin, bin kere kume dusurulsun. hukugu hice sayarak ali cengiz oyunlariyla cikar saglamaya calisma yavsakligindan utaniyorum be artik. bastan ayaga kokusmus insanlarin futbolun yakasina orospu ruju gibi yapisan hallerinden utaniyorum be...
App Store'dan indirin Google Play'den alın