• 1217
    bundan sadece "1" yazıyla "bir" gün önce en üst kademeden, başkanının, yani ünal aysal'ın ağzından amrabat konusunda açıklama yapmış olan yönetim:

    “biz bu oyuncu istedik. hatta isteyen kişi fatih terim’dir. fakat yaşanan bu olaylardan sonra ben son kararımı fatih hocaya ilettim. bu saatten sonra amrabat’ı veya bir başka futbolcuyu kadromuza katmak için kayserispor’la herhangi bir görüşme yapmam. onlara herhangi bir teklif iletmem, oyuncularını istemem. ancak kendileri bize gelip de ‘amrabat’ı ister misiniz?’ diye sorarsa o zaman kayseri’yle tekrar konuşurum. bu konu benim için tamamen kapanmıştır.”

    daha net ne söyleyebilir bu yönetim anlamak zor. gerçi taraftarına sesine duyuramayan yönetim, rakibe nasıl duyuracak di mi?! yoksa sorun duyuranda değil de duyamayan da mı, hı?!

    ayar alıp verme uzmanı babalara edit: kısaca deniyor ki "yaşanan süreçle ilgili açıklama yapması gerekiyor artık yönetimin. süreç nasıl geliştiyse ve neler yaşandıysa resmi siteden açıklama yapmalı ve olayı netleştirmeli."

    süreçte bir sorun varsa hukuk yolu açıktır. hukuka aykırı bir yol izlediyse kulübümüz zaten ağzından köpükler saçan kayseri yönetimi hukuk yoluyla boğazımıza sarılmayı gayet iyi bilir. burada sorun taraftarın tek tek her haltın detayını bilmek istemesi. bu saçmalıklarla uğraşırken asıl görev ihmal ediliyor sonra. ne yapacak yani bizimkiler çıkıp diyecek ki "önce kayseri yönetimiyle görüştük," kayseri yönetimi diyecek ki "önce futbolcumuzla görüştü." eee nolcak?! ne ispatlanmış olacak?! 100 bin kez izledik aynı senaryoları. inanma arkadaşım, sokayım yanlı basına. adamın derdi senin dengeni bozmak, içini karıştırmak. sen de her hıyarım var diyene tuzla koşma işte. zevk mi alıyorsunuztaraftar olarak, nası koydu lafı yönetimim diye. gidin kendinize çevrenize hayrı dokunan bir iş yapın. senin yönetimin en ağır lafı sarfetmiş zaten. ben artık o kulüp yönetimiyle masaya oturmam demiş. bundan daha ağır bir laf yok arkadaş, yok! ha sen varoş ağzı istiyorsan, başka kulüpler var bak ana avrat her seviyeden insana düz gidiyorlar, tapelerden falan ortalığa saçıldı. bu mu senin yönetmelerini istediğin yönetim profili? abartma altı üstü cevabı versin, bizi aydınlatsın diyoruz dersin şimdi. indirme arkadaş kendini yeni yetme sonradan görmelerin sahip olduğu güçle suni olarak yükselttiği seviyelere.

    senin 100 senelik camian var. resmi sitesinden sinek mi kovalayacak?!
App Store'dan indirin Google Play'den alın