• 372
    madem hafta arası herkes efkarlanmış. ben de dahil olayım bi sandalye çekip olaya. neyse ne diyorduk sözlük zaten bombok olan hayatım geçen hafta bir süre daha bombok olarak geçecekmiş onu anladım. kız arkadaş yönünden sıkıntım pek olmadı valla övünmek gibi olmasın. ama bi tane de adam akıllı biriyle tanışamadım sadece o fenerli kız hariç. hayatımda evlenmek istediğim tek kızın, başkasıyla birlikte olduğunu öğrenmek koyuyor be adama sözlük. birlikte olduğu adam da a.k büyük başkan aziz yıldırım yazan bi öküz la düşün a.k

    gerçi bu benim mal olduğumu kanıtlar aslında. düşün yani ben bi de bu adamdan hoşlanan kızı seviyorum. en mal benim bu ilişkide değil mi? keşke bu kadar basit olsaydı. bugüne kadar hayatımda benim yapmak istediğim her şeyi, ben başkaları yapıyorken izledim. hiç aksiyona giremeden hep izleyen taraf oldum sanırım. bu koyuyor be asıl.
    insan beyni bi sünger gibidir bence. çekebildiği kadar su çeker sonra doygunluk gelir. ondan sonrası tat vermez. her şey elde edene kadar diye bunun için derler. ama benim sünger niyeyse hep kuru kalıyor a.k buna yanıyorum lan ben. şu idealleştirme yok mu kafanda işte o en tehlikeli şey oluyor bu sünger meselesinde.

    aslında herkes biliyordur bi aşktan sonra verilmesi gereken öğütleri o yüzden ben ukalalık edip söylemeyeceğim boşver abi felan diye. yaşamanız gereken acıysa, acıyı da yaşayın hacılar. en derininden yaşayın. dünyanın en büyük acısını yaşayın, en dibi görün ki, gidecek daha fazla derinlik olmasın. o zaman geriye zaten tek bir yol kalıyor. o da yukarısı.

    konuyu baya dağıttım. kafa ütüledim. kusura bakmayın. benim kıza gelince her türküde bir şey buluyorum. bazen diyorum " ben senin sevgili değil sevgiyi aradığını sanıyordum " bazen de diyorum "ey uzak ihtimallerle dokunduğum, giyerken bütün cevapsız yüzleri, neden yoktun? " bu güzel şarkıdır bak.

    dinleyin hacılar. http://youtu.be/QNfPBpG7Egk
App Store'dan indirin Google Play'den alın