resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 273
    kendini kimseye kanıtlamasına gerek olmayan büyük hoca, güzel insan. iran futbolu için büyük şans.

    hedef şaşırtmalara ihtiyacı olmayan, türkiye futbolunun yetiştirdiği 3 büyük hocadan biri. şu anda takım çalıştırsa fatih terim ve şenol güneş'le beraber ligin en iyi hocası olurdu, tartışmasız.

    adam demirören başkanlığındaki beşiktaş'a duble yaptırdı beyler, siz neden bahsediyorsunuz? beşiktaş kim?

    gerçekten türkiye'de mide bulandırıcı bir ortam var. galatasaraylı olmasam bir daha türkiye'de futbol mutbol izlemezdim. iddianameyi, ek klasörleri görmüyor musunuz? boka batmış bir durumdayız, aziz yıldırım diye bir adam bütün futbolun tabiri caizse amına koymuş, her yere elini atmış, bildiğin mafya. futbolcu, teknik adam olsam ben de koşarak kaçmayı düşünürdüm.

    iran'da futbolun temiz olup olmadığını hepimizden iyi biliyordur ayrıca, daha önce de görev yaptı. batı'da değil de doğu'da olunca bok atmak kolay oluyor sanırım bazı ülkelere ama ahlak coğrafyaya özgü bir şey değil. az biraz ahlak sahibi olan her federasyonun bizimkinden daha iyi bir futbol ortamı sunacağı açık. desteklediğim fikrine varılmasın ama sıkıyorsa iran'da şike yaparsın, o kadar söylüyorum.

    sizin kafanıza göre derwall de buraya gelmemeliydi, yarışmacı olmaktan korkuyordu. kendisi derwall'ın öğrencisi beyler, biraz saygı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın