resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1557
    yetenek ya da potansiyel olarak değil ama talih yönünden hakikaten fenerli selçuk şahin'e benzettiğim adam. son bir kaç haftadır nal topluyor. 21 aralık 2011 galatasaray manisaspor maçında hücuma katkı sağlamasını geçtim ayağında eveleyip gevelediği birkaç pozisyon sonrası kontra yedik. hiçbir devamlılığı yok kendisinin öncelikle bunu kabul etmek gerek.

    he kendisini sevmiyor değilim, yerli statüsünde olduğu için takımda olmasından da yanayım ama hal gidişat böyle. ayağında doğru dürüst top tutamadığı maçlarda öyle kritik ve öyle güzel gollere imza atıyor ki. yok arkadaş kısmetli de kendisi inkar edemez kimse. hem sami yen'deki son golümüzü de son saniyelerde kendisi atmamış mıydı?

    bir de şu var; takım coşmaktayken rakip kaleyi abluka altına almışken ya da oyunda fiziksel üstünlüğü kurmuşken çok iyi, çok faydalı, kreatif bir oyuncu kazım, hele arkasına taraftar desteğini de almışsa, ama ortada geçen dengeli bir oyunda ya da geriye düştüğümüzde yıldırabiliyor insanı. topu ayağına yavaş şekilde alması, çok tutması, süratli bir oyuncu olmasına rağmen hızlanmasının epey zaman alması falan devreye giriyor, olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın