• 521
    --- alıntı ---

    ikinci devre de kısa süre aynı görüntüde başladı. ama yavaş yavaş ev sahibindeki yorgunluk belirtileri ortaya çıktı. sağlam takım savunması sergileyen galatasaray bu yarıda bölüm bölüm gole yakın ataklara başladı. kazım ile ikinci golü de bulunca rahatladı ve üç puanı garantiye aldı.
    tabi ki her maçta iyi futbol oynanacak diye bir kural yok. ama galatasaray galibiyet serisine devam etti. bence dünkü üç puanın en önemli nedeni bilhassa zor geçen ilk yarıda defans-orta saha bütünleşmesiyle uygulanan çok başarılı alan daraltan savunma kurgusuydu. sürekli hücumu düşünen orduspor'un net tek pozisyon dahi bulamaması bunun belgesiydi.

    terim adaletini gösterdi

    fatih terim ilk değişiklik hamlesinde engin'i sahaya sürdü. tabi ki çıkarması gereken oyuncuçift santrfordan birisi olacaktı. normalde elmander çıkmazdı ama dün gece baros çok gayretliydi, her maçta da öncelike baros'u dışarı almak bu futbolcuda moralsizlik de oluştururdu. bunu düşünen fatih terim, elmander'i dışarı alarak ne kadar deneyimli ve adaletli bir teknik direktör olduğun bir kez daha göstermiş oldu.
    orduspor elinden geleni iyi niyetle yaptı ama sezon başından beri gol yollarında çektiği sıkıntı ve rakibin başarılı takım savunması karşısında daha fazlasını yapamadı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın