• 353
    her şey bugün 14.30 sularında babamdan gelen telefonla başladı...

    + alo baba naptın nasıl gidiyo?
    - biletleri aldın mı?
    + gerek kalmadı. kuzen hallediyor.
    - bana cebeu - cbü celal bayar üniversitesi - dan mesaj geldi, halk edebiyatından 42 almışsın..
    + ........10 saniye ...................... 30 saniye aaaa haha hadi ya!

    bundan sonra inanın konuşmayı nasıl bitirdiğimi hatırlamıyorum. dışarı çıktım servisi bekliyom, okula gitcem. artık ne hale geldiysem caddede 1 metre önümden geçen servisi göremeyip okula gidemedim. servis de bu http://www.otobustr.com/...9/manisa-seyahat.jpg

    hala aklım almıyo; kayıtta nasıl olur da kendi numaram yerine babamın numarasını veririm? lan vize notunu kendisinden önce babası öğrenen üniversite öğrencisi olarak tarihe geçtim resmen. en son lisede yaşadığım; üzerinden yıllar geçen o veli toplantısı gerginlikleri geri döndü.

    buradan halk edebiyatı ve halk bilimi dersinin hocası gürol a da seslenmek istiyorum: vizelerin bittiği gün (9.12.2011 cuma günü) not açıkladın, yetmezmiş gibi 35 verdin ve hafta sonu tatilimi zehir ettin, sesimizi çıkarmadık. ama bu son darbeyi vurmayacaktın; notları bilgi işlemde girmeden sms yollatmışsın. notu babamdan öğrendim lan. adam " 42 almışsın " deyince akıl tutulması yaşadım. o kağıdın ölüsü 70 ti. olmuyo gürol, küçük düştüm senin yüzünden.

    en kötüsü de önce sınıfta, muhtemelen şu sıralar da fen edebiyat fakültesinde, adım mala çıktı. koca sınıfta bir tek benim lan notları babasına giden. adaletinle tokuşayım dünya. artık fakültede birisine tarif edilirken: " hani mal var ya? şu bizim vize notları babasına giden .." olarak tarif edilcem.

    artık son bir umudum kaldı. o da; yarın bilgi işlemi arayıp sms lerin geçilceği numarayı değiştirmem. bunu yarın yaptım yaptım.. yapamazsam bittim. an itibariyle 8 dersin vizesi açıklanmadı. bu da cumartesi - pazar en az 3 vize notunu daha babamdan öğreneceğim anlamına geliyor. bir başka deyişle hayatımın sıçışı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın