• 692
    öncelikle ; http://dakika90.blogspot.com/...sike-dusurulsun.html

    geldiği nokta itibariyle mide bulandırıcı bir hal almıştır. önceleri fenerbahçe'nin adının bolca geçmesi sebebiyle sadece fenerbahçe'yi destekleyenlerin ilginç istek ve söylemlerine şahit olurken an itibariyle çoğu üst düzey yönetici adeta şikeyi destekler hale geldi.

    şu an sadece aziz yıldırım'ın hapis yatması ile sonuçlanacak gibi bir görüntü var. zira iddianamede adı geçen 7 kulübün yöneticileri de yasanın değişmesi için birleşiyor. yani , artık şike yapmanın cezası küme düşmek olmasın istiyorlar. bu tutum 7 kulübün yöneticilerinin de olası cezalardan çekindiğini gösterir fakat esas cezayı alacak olan takımın fenerbahçe olması bana fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar hadisesini hatırlattı. geçen sezonu 9. sırada tamamlamasına rağmen galatasaray'ın 100 yıl evvel ki maçlar için incelemeye maruz bırakıldığı taraflı sürecin geldiği son hal tam olarak bu.

    ilk başta "daha hiçbir şey bilinmiyor ama bunların hepsi yalan !" diyebilecek kadar mantıksız olan insanlar zaman içinde "şike olsa bile fenerbahçe küme düşmemeli" diyebilmiş ve neticesinde "küme düşmeyi kaldırarak" olayı kökten halletmeye kadar getirebilmişlerdir.

    söylenebilecek çok fazla bir şey olduğunu düşünümüyorum , aklı ve şerefi olan her insan bu süreç ve geldiği durum hakkında aynı şeyleri düşünür zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın