• 59
    12.12.2011 tarihli akşam gazetesindeki yazısı

    --- alıntı ---

    g.saray rüzgarı esmeye devam ediyor

    g.saray rüzgarı, trabzon'da da sürdü... hem de öyle bir rüzgar ki önüne kim gelirse gelsin devirecek güçteydi.
    bunu oyuna uyarlarsak; f.bahçe maçında başlayan rüzgar, avni aker'de de her şeyiyle devam etti.

    dostluk gösterisi
    melo, semih, emre çolak ve diğerleri oyunun her anında trabzonspor'a karşı üstündü.
    fatih terim ile şenol güneş maça koridorda sohbetle başlayıp elele tutuşarak çıkarken bu dostluk gösterisi maça da yansıdı.
    dikkatimi çeken şey; 38. dakikada selçuk kaybettiği anlamsız bir topla fatih terim'i çılgına döndürdü. terim, ümit davala ve hasan şaş'a; 'hemen engin'i alıyorum, selçuk'u değiştireceğim' dedi ve engin'i ısınmaya gönderdi.

    kendini affettirdi
    tribünler selçuk'un ritmini bozmuştu. ancak 44. dakikada selçuk ikinci golü atarken kendini terim'e affettirdi. kendini affettiren bir başka isim de trabzon'dan gönderilen ceyhun gülselam'dı. son golü atan ceyhun, bir nevi trabzonspor'dan gönderilmesinin hesabını kesmiş oldu.
    f.bahçe galibiyetinin başaktörleri tüm takımdı. bu maçta semih ve ujfalusi arkadaşlarına oranla daha ön plana çıkan isimlerdi.
    yine maçın devre arasında kazım ile giray ve elmander sert şekilde tartıştı. burak yılmaz soyunma odasına giderken taraftarlar 'adam gibi oynasına' diye bağırınca burak yılmaz çıldırdı ve eldivenlerini tribünlere attı.

    terim ders veriyor
    oyuncuları yatıştırmak da fatih terim ile abdurrahim albayrak'a kaldı.
    özetle; g.saray'da fatih terim bir takım nasıl kurulur, nasıl maça hazırlanır, nasıl büyük olunur herşeyiyle gösterdi. ve hakkıyla rüzgarını trabzon'da da estirdi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın