resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1508
    bu sezon takıma aykırı gözüken futbolcu. terim'in gelişiyle birlikte galatasaray lucescu'dan bu yana en dengeli futbolunu oynuyor. ne der terim; futbol pozisyon oyunudur. top rakipteyken, herkes pozisyon alarak topun arkasına geçecek. artık futbol böyle oynanıyor. zaten bu sayede zor gözüken maçları kaybetmeyip, ligin en az gol yiyen takımı oldu galatasaray. takımın bu azmine ve performansına karşıt duran, uymayan tek isim ise kazım.

    bakın hücumda ne yaptığı, futbolculuğu falan değil konu. bence galatasaray için önemli bir oyuncudur kendisi, orası ayrı. ancak son fenerbahçe maçında* gözüme çarpan iki anekdot durumu daha iyi açıklıyor. takım ilk yarıdaki mükemmel oyun ve skor avantajının rahatlığıyla geriye yaslanınca fenerbahçe biraz baskı kurdu, bu dakikalarda bir pozisyonda eboue tek başına 2 fenerliyle mücadele edip topu kurtardı, ancak kazım yardıma gelmek yerine orta saha çizgisinde bekleyince topu ona aktaramadı. ardından kazım'a bağırdı niye gelmiyorsun diye.
    diğer önemli sahne ise 92. dakikada yaşandı. takım 3-0 önde olduğu halde hala inanılmaz efor sarfedip rakibe pres uyguluyor, tribünde taraftar rakibiyle dalga geçmek yerine ıslığa devam ediyor. top oynatmıyoruz fenere. bu anda takımın en uçtaki oyuncusu olması gereken elmander ceza yayının önünde alex'ten top kapmaya geliyor. pozisyonun devamında gol yiyoruz, bütün takım ceza sahasının etrafındayken orta sahada eli belinde top bekleyen adam kim? kazım. elmander bunu görüyor ve ellerini açıp bağırıyor napıyorsun diye.

    kendisi galatasaray'ın rotasyon oyuncusu olduğunda kadro derinliğinde optimum seviyeye ulaşılacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın