• 1971
    maç ayırmadan o kodumun stadını tıklım tıklım doldurup her maç sonrası takımına camiasına sataşmaya kalkışanları 2 defa düşündürtmelidir. bu kadar kolay mı lan koskoca camiayla taşak geçercesine şartlar ne olursa olsun sataşmak.

    biz amk* seyircimizin alınmadığı stadda bile suçlu olan taraf olmuşuz hala daha kendi oyuncumuza tezek atıyoruz ama konuşmaya gelince osuruğumuzla fırtına çıkarırız.

    öyle olmaz usta bu iş. hata yapsın destek olalım, alkışla protesto edelim, çayımızı sütle içelim falan bu tip hareketlerden anlayacak insanın olduğu memleket değil burası.

    burada sırtına gelen şişeden korunursan taraftarı tahrik etmiş olunur. burada o j&b şişesi kimseye çarpmazsa sülalesini s.keyim ben o kaçan futbolcunun nası kaçarsın lan j&b den sen?

    bak karşı tarafın hayvanları hazırlık maçında ortalığın anasını s.ktiler ne oldu? takımlarına destek çıkıyorlar oldu.

    biz hala neyin peşindeyiz? dedeye sahip çıkalım. oldu anasını satiym manyak mısınız lan burası türkiye abi dün spor programları 65. dakikada soyunan beşiktaş taraftarıyla ön sevişme niyetine kafasını koruyan emmanuel eboueye kayarak açıldı.

    o g.tlerinde patlayasıca stadı bile sahiplenemiyoruz ağzı olan galatasaraya küfrediyor 25-30bin kişi maça gidiyoruz sonra en büyük biziz. yok abi ilk önce bizim değişmemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın