• 193
    maçın özeti:
    ---------------

    beşiktaş'ın 20.dk dan başlayıp- maçın sonuna kadar domine ettiği maç. ilk 20 dk oyun dengede gitmiş, bu dengeli oyunda pozisyonlar bulmuşuzdur. lakin 20. dk dan itibaren takımımızın orta alanında bir düşüklük oldu ve hakimiyet beşiktaşa geçti. özellikle ayhan, simao-querasma ikilisne karşı direnmekte zorlandı. tabiki orta sahamızın düşmesindeki etken kazım ve elmander gibi oyuncuların ileride top tutamamaları, adam geçmekte zorlanmaları baş etkendi.

    ikinci yarı fatih hoca ayhan'ın yerine sabriye sokarak orta sahada bir dinamizim, engin ile de beşiktaşın kanat akınlarını engellemeyi düşündü. düşündü diyorum çünkü 10 dk sonra sabri oyundan çıktı ve yerine riera girdi. tabiki bu değişikle birlikte yine herşey eskisne döndü, engin eski yerine riera sol kanada geçti.

    doğrusu orta sahamızın verimsizliğinde engin ve melo'nun yeterince sorumluluk almamasıda bir etkendi. özellikle melo üst üste 2 top kaybı yapınca hemen fatih hoca kementi melo'nun üzerine atıp oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi.

    şöyle toparlarsak; maçı kazanmayı haketmedik, hatta bir puan çıkarmak mucize. özellikle engin ve kazım maç içerinde yok olup gittiler. maçın berabere bitmesindeki en büyük etken muslera idi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın