• 186
    büyük bir derbi büyük bir maç bu tarz maçlarda özellikle deplasmanlarda alınacak puanlar önemlidir. bugünde öyle oldu kötü oynadık gibi görülebilir ama biz zaten her maç ortalama 3 pozisyona giriyoruz atarsak atıyoruz galip geliyoruz atamazsakta gol yemiyoruz.

    evet gol yemiyoruz işte işin kopma noktası burası. biz yıllardır bazı maçlardan kalecinin defansın sergilediği performansla puanlar alamadık.bizim kaleye gelen bir şekilde golünü attı çekti gitti.şimdi muslera-semih-ujfalusi üçlüsü zaman geçtikçe oturacak ve mükemmel iş çıkarmaya devam edeceklerdir.

    bu ülkede her zaman defansı iyi olan takımlar şampiyonluk yaşamıştır. bizde devre arasına kadar en azından ofans olarak eksiğiz bu çok net. ancak görünen o ki kolay kolay da gol yemeyeceğiz. bu çok önemli bir özellik.

    bu beraberlikten memnun olmayanlar olacaktır.ancak evinizdeki derbileri alıp deplasmandan beraberlikle dönerek rakibinizin kafadan 4 puan önüne geçme şansınız oluyor buda unutulmasın.

    takım olarak oynuyoruz takım defansı yapıyoruz ancak ofansta sıkıntılarımız var. bu yaranın ilaci ne ayhan akman nede milan baros. biz dimitar berbatov gibi oyuncuların peşinden koşacağımıza kaliteli ve yaratıcı bir sol açık özellikle gol konusunda ileriye destek olabilecek (bkz: andrey arshavin). ve de savaşçı bir yaratıcı orta saha. işte bu ikincisi dünya üzerinde çok olmadığı için ilk amacımız sol açık olmalı sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın