2011-12 EuroLeague 5.Hafta Maçı
20:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
66 - 70
  • 53
    öncelikle galatasaray taraftarı hafta içi bir maça, bir basket maçına tam kadro gelmiştir. gencinden yaşlısına, çocuğundan bayanına her yaştan ve cinsiyetten bir taraftar kitlesi vardı. sonuna kadar desteğini verdi, takım da sağolsun bu desteği karşılıksız bırakmadı.

    euroleague'de şimdilik yeniyiz, buna rağmen euroleague'de tecrübeli ve güçlü konumunda bulunan takımlara karşı savaşımız sürüyor, son topa kadar mücadelemiz devam ediyor edecekte.

    takımımızda görüldüğü üzere dış şutlar en büyük eksikliğimiz ne yazık ki. ben sayamadım kaç tane 3'lük kaçırdığımızı. pota altında da andric'in istikrarsızlığı, zaza pachulia'nın nesi var bilmiyorum ama bu şekilde çok kötü, furkan aldemir yine elinden geldiğince mücadelesini etti.

    maç sonunda çoğu taraftar şanssızlıktan yakındı ama bu kadar çok şut kaçırmak artık şanssızlık değil bence. maç sadece 4 sayı farkla bitti, o şutları takımımız kalitesi ölçüsünde yüzdeli atabilsek barcelona regal'e fark atmış olacağız.

    taraftarla başladım o şekilde de bitirelim. maçın bitiş düdüğüyle beraber yenilsen de yensen de başladı hep bir ağızdan o gurur da hem bize hem de basketbol takımımıza yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın