resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 240
    galatasaray paf takımını bir sezon çalıştırıp şampiyon yapmış genç ve başarıya aç bir teknik adam. umarım a milli takımı adam, bizleri ise ihya eder.

    not: 2005 yılında şampiyon yaptığı u 17 milli takım kadrosundan bir kaç isim dışında üst düzey anlamda başarılı tabir edeceğimiz kimse kalmamıştır.

    volkan babacan - fenerbahçe - manisaspor 2. kalecisi
    o.recep kıvrak - karşıyaka - trabzonspor 2. kalecisi (başarılı isimlerden bir tanesi fakat yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu formasını tolga zengin'e kaptırmıştır.)
    eray birniçan - y.bosna - gaziantepspor 3. kalecisi
    erkan ferin - galatasaray - konya şekerspor geleceği çok parlak diye lanse edilmiş ve biz galatasaray'lıların umutlarından biri olmuştu. eski adıyla paf jenerasyonumuzun önemli isimlerindendi. maalesef bekleneni veremedi.
    serdar keşçi - galatasaray - gümüşhanespor aynı jenerasyonun aynı şekilde kaybolan bir diğer ismi.
    aydın yılmaz - galatasaray - galatasaray'ın efsane jenerasyonundan olup aynı takımda tutunabilmiş bir diğer isim. başarılı mı bence hayır.
    harun karadaş - galatasaray - darıca gençlerbirliği yine bir hayalkırıklığı
    özgür can özcan - galatasaray - karşıyaka biz galatasaray'lılar için büyük potansiyel vaadeden oyunculardan birisiydi. öyle ki hem yeteneği hem de düzgün kişiliği ile genç yaşta nam salmıştı. (paf maçında eliyle gol atıp hakeme söyledi. hakem golü iptal edip özgürcan'a sarı kart verdi. bu sebeple dünya fair play ödülü adaylarından oldu.) ama maalesef artık o da potansiyelini karşılayamadı.
    cengiz çoban - - trabzonspor - pendikspor
    emre balak - samsunspor - tavşanlı linyitspor
    anıl taşdemir - göztepe - akhisar belediye gençlikspor
    caner erkin - vestel manisaspor - fenerbahçe bu kadrodan başarılı adledilebilecek diğer bir isim. cska moskova, galatasaray formalarını giydi şu an fenerbahçe için oynamaktadır. a milli takıma seçilmiştir.
    mehmet yılmaz - bursaspor - i.b.b henüz forma giyebilmiş değil.
    murat duruer - ankaragücü - hala görev aldığı ankara ekibinde ara ara 11 de ama genellikle sonradan oyuna dahil olmaktadır.
    aykut demir - nac breda - gençlerbirliği başarılı sayılabilecek isimlerden bir tanesi de gençlerbirliğinin istikrarlı oyuncusu aykut sanırım. her ne kadar milli takıma seçilmemiş olsada bu istikrarı ona bu şansı getirebilir.
    ferhat bıkmaz - hannover 96 - sivasspor sivassporda tutunma çabalarına sahip bir oyuncu.
    ergün berisha - grasshoppers - udinese italyanın iyi ekiplerinden udinese'ye transfer oldu ibb ye kiralandı fakat sakatlığı nedeniyle oynayamadı. hala udinese futbolcusu fakat forma şansı bulamadı.
    nuri şahin - borussia dortmund - real madrid söze gerek yok. kadrodan çıkan her anlamda en başarılı isim.
    deniz yılmaz - bayern münih - fsv mainz kayıpları oynayan bir gurbetçi futbolcumuz daha.
    tevfik köse - bayer leverkusen geleceği parlak gösterilen önemli bir oyuncuydu. fakat şu an i.b.b de sessizce oynamaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın