• 4096
    yazarlarının çok boş şeyler üzerine yazı yazdıkları,sürekli tartışma yaratan ve diğer yazarları tahrik eden entry ler girdikleri sözlük.

    arkadaşlar aklınızı başınıza alın,kimsenin fikrini değiştirmek gibi bir uğraş içerisinde olmayın.hatta kimseyi ''göt'' etmek amacı ile laf dalaşına girip başlıkları kirletmeyin.lan geçen gün ilk wembley stadı kaç yılında yapılmış acaba bir bakayım dedim,o da ne öyle bir bilgi yok!gittim wiki den öğrendim biraz daha okuyup futbolun gerçek mabedlerinden biri olan bu stat ile ilgili çok yararlı bir entry gireceğim.

    yani demek istediğim burasını,telegol programına çevirmek yerine,insanların bilgilerini paylaştıkları,çoğunlukla galatasaray olmak üzere başka spor aktiviteleri,sporcular,taraftarlar gibi konularda bilgiler versek ve bu platformu diğer bütün internet sitelerinden ayırsak ne olur?galatasaray'a gerçek bir hizmet vermek yerine,neden yazarlarımız sabri sarıoğlu,volkan demirel,gökhan gönül,bam ile ilgili entry ler girip birbirlerinin üzerlerine işiyorlar ki?

    sanmayın bu yazdıklarımı ben yapmıyorum,bende yaptım ve bazen gene kapılıp,tahrik olup yapıyorum.ama yapmamak en doğrusu,yok tayfaymış yok mualiflermiş,yok liberallermiş,yok faşistlermiş bunlar ortak çıkarın başka amaçlar* olduğu şeyler. bizim ortak çıkarımız galatasaray değilse zaten burada yazmamızın bir anlamı yok,bırakalım bu işi layıkı ile yerine getirecek yazarlar alınsın onlar devam etsin ve belli bir düzende sistem yürümeye devam etsin.

    bu arada sadece ciddi olunacak,zaruri şeyler olmayacak gibi algılanmasın, makara elbetteki yapılsın,hatta bu sözlüğün imajı içinde gerçekten güzel bir durum,birbirimizi parçalama noktasına getirecek arkası arkasına gelen entryler girmekten daha güzel.

    mesela bugün karşılaştım,michel platini ile ilgili bir yazar arkadaşımız,futbolu endüstüriyelleştiren,parasında olan,kirli oyunlar oynayan bu adamı övmüş,şimdi bilgi eksikliği ile yazmış olması aslında yanlış ama büyük ihtimalle kendisi de bilmiyor bilgi eksikliğinin olup olmadığını,buda kendisinin masum olduğunu gösterir,entrysinin altına ayar şeklinde entry girmek yerine,özel mesaj atıp ''bak arkadaşım,bu adam böyle yaptı şöyle yaptı bence biraz yanlışsın bu konuda'' şeklinde kibarca uyarsa ne bu arkadaşımız muhalif olacak,nede sen faşo olacaksın.hatta zirvede buluşup beraber bira içip maç izliyeceksiniz.

    anlatmak istediğim şeyi çok uzattım biliyorum ama,bu platformun yazarlarına lazım olan şey ; saygı,hoşgörü,bilinç ve sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın