resim
José María Gutiérrez Hernández
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:İspanya
  • 371
    yetenek olarak mükemmel bir adam bana sorarsanız beşiktaş'ta oynadığı çoğu maçta da fark yaratmayı bilmiştir.ancak portekiz çetesinin kurbanı olmuştur.zaten şimdide yerine bir portekizlinin alınacağı haberleri dolaşıyor.

    ancak birde şöyle birşey var bu tarz adamlar maalesef bizim ülkemizde tutunamıyor.bununda sebebi gece hayatı.aslında bu guti mükemmel oynadığı maçlardan sonra da reina'da takılıyordu.sonra kötü oynayınca bahane olarak ileri gece hayatı sürüldü.buda bizim ülkemizin bir gerçeği.böyle adamları kabullenemiyoruz.keza bir jo örneği vardı.adam akıllı maç oynayamadı ki oynadığı maçlarda da fena oynamamasına rağmen bir derbi sonrası gece alemlerde görülünce infazı istendi ve alındı.gözümüze hoş gelmiyor bu tür şeyler isterse ağzıyla kuş tutsun bu tarz oyuncular o kuş hala yaşıyor diye bir şekilde gece hayatına bağlar adamı katlederiz biz.

    ha hırsızın hiç mi suçu yoktur diye sorarsak.tabi ki guti'de hatanın büyük bir kısmına sahiptir.bunun nedeni de bizim basınımızı çözememiş olması veya kimsenin ona anlatmamış olmasıdır.ona birisinin çıkıp bizim basınımız bir açık buldumu ordan adamın kanını emer şeklinde açıklamalar yapmalıydı.belki o zaman bu adam gece hayatını yaşardı yine ama bu kadar uç noktalarda gezinmezdi.

    guti'nin bizim takıma gelmesini istemem.aynı örneği biz jo transferinde yaşadık.olmuyor işte adam gelip 5 maç üst üste kazandırsa 6. maç bir hata yapınca "gece hayatı işte rö rö rö" demeye başlıyoruz.o yüzden bu tarz adamlar türkiye sınırları içerisinde yok edilmeye mahkumdur.

    unutmayınız ki arda turan keyfinden gitmedi bu ülkeden.kafasına göre yaşayabilmek için gitti.basının ilgisinden uzaklaşabilmek için gitti.(burda arda gece hayatı yaşardı falan demek değil kastım sadece basından uzaklaşmak istediği için gitti demek istiyorum.)tabi bu arda turan'ın kendisi için geçerli olan bir sebeptir sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın