• 320
    daha fazla desteği hakediyorlar, bu kızlar dolu tribünlere oynamalı diyenler var ya..bence onlar da gitmiyor maça. belli çünkü. maçlara gidince görüyoruz. en fazla 300-500 kişi. o 300-500 kişinin en az 100-110'u da her fırsatta salladığımız ultraslan'dan çocuklar.

    sözlükte 1000 yazar varsa, bunların 300'ü basketbolla yakından ilgiliyse, en az 270-280'i gitmiyordur maça. adım gibi eminim. geçen gün canım gibi sevdiğim bir ablamı kızların maçına götürdüm. maç boyu ''kadınların spor yapması ne kadar güzel bir şey, ayy çok zevkli vallahi'' dedi. bir sonraki maç için aradığım da aldığım cevap şıuydu; ya ben gelmesem olur mu...

    sözlük özelinde değil. her yerde bu böyle. derbi değilse belli ki bu kızlar dünyanın en değerli kupasını da alsa, salonun yarısını dolu göremeyecekler.

    o yüzden ben yönetimin yerinde olsam, dayarım liselerin önlerine otobüsleri, maça sefer çekerim. maç saatine yakın çıkarım taksim'e, şişli'ye halkı maça davet ederim. ya da bayan basketbol maçına gelene, futbol maçı biletlerinde %50 indirim yaparım. yaparım yani bir şeyler.

    yoksa belli çünkü. siksen dolu tribünlere oynayamayacak bu kızlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın