• 53
    büyük müyüz küçük müyüz bilmiyorum da galatasaray taraftarını mağdur edenin sonunu çok iyi biliriz. kendisinden bir beklentim yok. * sadece bu aşk için hayatlarının belirli bir süresinden feragat eden insanlara "insan" gibi davranılmasını istiyorum. mesela küçük bir örnek vereyim. dün efes maçında kombine sahibi insanlar sadece büyük maçlara gelen taraftarla bir tutulmuştur. bu insanlar bir çok maça gelirken sadece önemli maçlara gelenlerle bir tutulmaması gerekiyordu

    sertaç şanlı konusunda bütçenin ne olduğunu da biliyorum oyuncu planlamasını da... hatta nba'den oyuncu almayacağız deyip zaza pachullia'yı getirenleri de biliyorum. az çok şubeyle alakalıyımdır. zaza gittiğinde yapılacak transferi de birlikte göreceğiz.

    basketbol formaları konusunda şubeyi yöneten olarak kendisi sınıfta kalmıştır. sponsorluk konusunda olduğu gibi... üstüne bir şey söylenemez.

    avrupa kupası maçlarında "sopalı bayrakların" salona alınmaması diye bir olay yok. avrupa ligini türkiye ligi ile bir tutmamak gerekiyor. bazı farklılıklar var.*

    bu sorunlar bir günde olan bir şey değil. bu sorunlar çözülmediği için burada tartışılıyor. kendisinin bu şubeye kattığı değeri biliyorum ama galatasaray taraftarını mağdur eden adamın sonu bellidir. ayrıca kendisinin taraftarla arası fena değildir. bu bakımdan kendisinin yüzüne de bu sorunlar iletilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın