• 202
    9 kasım 2011 galatasaray lotos gdynia kadın basketbol maçı'nda rakip takımın farkı 2 sayıya düşürdüğü anda yolladığı 2 üçlükle maçı getiren oyuncumuz...

    abdi ipekçi spor salonunda idik. abartmış gibi olmayayım ama bir gözümüzle bu maçta diğeri ise, ipadden izlediğimiz 9 kasım 2011 union olimpija galatasaray basketbol maçı 'nda idi. maça konsantre olamadım. maçın tekrarını izlemeden de neyin ne olduğunu hatırlayacağımı zannetmiyorum. o yüzden ben size maç sonu yaşanılan bir olayı anlatacağım. olay şöyle; kızların maçı erkek takımımızdan önce bittiği için biz tribünde erkek takımımızın maçını izliyorduk. haliyle maçtan biraz geç çıktık. bir 15 kişilik grup olduğumuz için evlere nasıl dağılacağıyla ilgili gişelerin bulunduğu yani salonun ön kapısının orada beklerken yoldan geçen bir araç yavaşladı ve cim bom boooooom diye bize doğru bağırdı. üzerimizdeki sarı kırmızıları gören ve yoldan geçen bir aslandır diye arabaya doğru baktık. bağıran kim dersiniz? dünya'nın en iyi kadın basketbolcusu diana taurasi idi. biz afalladık tabii ilk anda inanamadık ama o idi.

    daha geleli bir ay olmasına rağmen üstüne ezeli rakip* fenerbahçe'den gelmesine rağmen kendisini galatasaray basketbolunu takip eden insanlara sevdirmesi beni acayip şekilde şaşırttı. biz dee'ye uyarsak o bize şampiyonluk getirir diye düşünüyordum ama biz ona uyabilecek miydik. benim için bu çok büyük soru işareti idi. neyse ki uyduk. o bize biz ona çok güzel yakıştık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın