• 1942
    --- alıntı ---

    asy arena ve galatasaray tribünleri

    gs cimbom fanzin'in bu ayki sayısında yazdığım yazı. bazı bölümlerindeki, aklıma sonradan gelen değişiklikler ve eklemeler ile blog'a da koyuyorum yazıyı. iyi okumalar diyeyim..

    -

    asy arena. müthiş bir stat. müthiş bir atmosfer. müthiş tribünler. sahaya yakınlık müthiş. stadın dışarıdan görünüşü ile yol sorunu, biraz da metro sorunu da halledilirse, tam anlamıyla müthiş, dört dörtlük bir stat denilebilir.

    yalnız, tribünler, daha doğrusu tribün performansı, o kadar da müthiş sayılmaz işte..

    asy arena’da henüz etkili bir taraftar performansı - bazı maçların, bazı kısımları dışında - göremedik ne yazık ki. hatta şöyle söylersem pek de ağır kaçmaz sanırım, şu sıralar için, türkiye’nin en etkisiz taraftar topluluklarından birisi asy arena’daki taraftar. içlerinde ben de varım.

    sadece ultraslan’a bağlanmasın bu konu, diğer tribünlerdeki ‘çök çökçü taraftar’, namı diğer ‘çekirdekçi taraftar’ın da - bu arada asy arena’ya geçtikten sonra ingiliz tribünlerine özenip oturarak maç izlemek isteyen taraftar sayısı tahmin etmediğim miktarda çoğaldı, daha ilk maçtan belliydi zaten.. - geriye kalan tüm taraftarların da payı büyük. kısacası, hepimizin payı var bu işte.

    emirates’de maç izleme şansını elde etmiş birisi olarak söylüyorum ki, gidin devlet tiyatrosuna, cidden fark hiç bir fark yok emirates'deki atmosferle. hatta, takımının attığı gollerde ayağa kalkmayanlar bile oluyor neredeyse, o derece işte. tribün dediğin böyle olmamalı sanki..

    akustik, stat yapısı..

    (...)

    --- alıntı ---

    http://jaimelesport.blogspot.com/...aray-tribunleri.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın