resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 535
    geçen haftadaki kayseri maçını izleyemediğimden kendisine dair net bir kanı olmamıştı. bugün onu dikkatle izledim. her yaptığı müdahaleyi, top ondayken neler yaptığını, top onda değilken neler yaptığını, tekniğini vs...
    her şeyden öte bu çocuk bize o formayı giyip hakkını vererek kalıcı olunabileceğini gösterdi. bu altyapıdan gelen oyuncuların* uzun zamandır gösteremediği bir başarıydı.
    kendisini tebrik ediyorum.

    5 kasım 2011 galatasaray mersin idman yurdu maçında nobreyle giriştiği mücadele önemliydi. çünkü nobre ister beğenin ister beğenmeyin* bu ligin ortalamasının üstünde bir forvettir. ona karşı oldukça iyi bir performans çıkardı. hava toplarında etkiliydi. ayaklarına haki bir görüntü çizdi. servet çetin'de ve bilhassa gökhan zan'da görülen o çıldırtan pas hataları yoktu. eminim ki dan dun topu ileri vuran anadolu stoperi olmayacak. ayrıca ujfalusi ile olan uyumu da gayet iyiydi.
    daha a takımda yeni oynamaya başlamış bir oyuncu için hiç sırıtmaması takdire şayandı.

    hata yapmadı mı? yaptı. fakat onun yerinde oynayan gökhan ve servet bu taraftarı çıldırtacak akıl almaz hataları yıllardır zaten yapıyor. öyleyse bu genç adama neden şans vermeyelim ki?

    bayramın kutlu olsun semih.
    çalışmaya devam. hem de diğerlerinden de fazla.

    not: bu çocuk ilerleyen haftalarda gol dahi yedirse ona tek bir kötü söz söylemeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın