• 38
    kasım 2011 tarihli star gazetesindeki yazısı.

    --- alıntı ---

    kaya gibi stoper

    galatasaray’ın dünkü maçta puan olarak ne kazanıp ne kaybettiğinin hesabını ayrı yapmak lazım.. elbette ki takımlar lig mücadelesinde kazanırlar, kaybederler.. bu böyle devam eder. asıl dünkü maçın muhasebesini yaparsak, kazanan galatasaray’ın geleceği oldu.. tabi ki semih kaya’dan bahsediyorum..
    fatih terim geçen hafta şans verdiği semih kaya’yı mersin karşısına da 11’de çıkardı.. soyadı gibi bu çocuk kaya gibiydi dün.. müdahaleleri yerinde, takımı atağa kaldırması yerinde, daha ne yapsın.. galatasaray gerçek bir stoper kazandı.. sanırım a milli takım da kazanacak.. çünkü semih zaten alt milli takımlarda forma giydi.

    genç semih’ten övgü ile bahsederken tecrübeli ve önemli takımların formasını giymiş olan riera için de “bu ne hal” dememiz lazım herhalde.. hata üstüne hata yaptı.. aynı şekilde sabri de kötü günündeydi; ikinci yarı sercan’la değişti.. ama yerine giren sercan’ı da beğenmedim.

    savunmada hakan balta iyi çalıştı..nduka’nın topu boş kaleye gönderememesinde onun takipçiliğinin rolü vardı.. altı pastaki kafa vuruşunu da kaleci çizgiden çıkardı.. hakan daha ne yapsın?

    kazım ne zaman vuracak ne zaman pas verecek tercihlerinde hata yaptı. hatta bir pozisyonda kendisi müsait olmasına rağmen arkadaşına pas verdi diye kenardan fatih terim’den fırça da yedi. aynı kazım ikinci yarıda ise pas vermesi gerekirken kendisi vurmaya kalkınca takımını yine pozisyondan etti. bu pozisyonda ise fatih hoca sinirinden farkında olmadan sahanın içine girdi!

    kaleci muslera dün yine kritik kurtarışlar yaptı. ilk yarının son dakikasında moritz’e yaptığı müdahale penaltıydı.. ancak muslera aynı oyuncunun atışını kurtararak bunu telafi etti ve takımını ateşledi ama ikinci yarıda bu ateşleme de yetmedi...

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın