resim
Türkay Sabit Şeren
Görev:-
Doğum:15.05.1932
Ölüm:07.07.2016 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 82
    kasım 2011 tarihli akşam gazetesindeki yazısı.

    --- alıntı ---

    g.saray değil ama sonuç kötü

    g.saray karşısında hiç ummadığı bir takım buldu. galibiyet şansı bir o takıma gitti bir diğer takıma. mersin ekibi için kaleci muslera'nın neden olduğu penaltı büyük bir şanstı. ama penaltıyı atan moritz, muslera'ya bakmadan topu uruguaylı'nın üstüne vurunca o da iyi bir kurtarış yaptı.
    g.saray'ın defansında parlayan bir yıldız var; semih... dün de çok iyi oynadı. genç, aslan gibi bir stoper. g.saray ondan uzun yıllar istifade edecek gibi. eboue, esas sağ bek yerinde oynayınca iyi işler yapıyor. dün de mersin idman yurdu'nun sol tarafını perişan etti.
    etmekle kalmadı, rakip oyuncular hücum ettiğinde hemen kendi kulvarında yerini aldı. eboue bu takımın sağ beki. ujfalusi ile de çok iyi anlaşıyor. bu oyuncu baktı ki maç golsüz devam ediyor. gol atmaya bile gitti. elmander şanssız bir günündeydi. ayağına gelen nefis gollük pasları inanılmaz kötü vuruşlarla dışarı gönderdi.
    kötü haline kendi de dövündü ama goller kaçtı bir kere.
    sabri kötü ayhan iyi
    mersin'de moritz penaltıyı kaçırmasına rağmen takımının iyilerindendi. penaltı bu, kaçar. önemli olan 90 dakika sahada mücadele etmektir. moritz bunu yaptı.
    g.saray'da sabri kötü oyununun faturasını ikinci yarıya çıkamayarak ödedi. sabri'nin yerine ayhan oyuna girince orta saha toparlandı. g.saray orta sahasında dün riera da kötülerden biriydi. halbuki son kayseri karşısında iyi oynamıştı.
    'artık g.saray takımında iyi bir kanat var, g.saray'a çok maç kazandırır' diye düşünmüştüm ama dün yanıldığımı anladım. melo-selçuk'la birlikte iyi işler yaptı ama yazımın başında da söyledim.
    çok çok koşan, defans ve orta sahasında rakibini kovalayan bir mersin vardı dün. g.saray'a oynama fırsatı vermedi. g.saray kötü değildi ama çok gol kaçırdı. sonuca rağmen güzel bir maç oldu.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın