resim
Selçuk Dereli
Görev:Eski Hakem
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 99
    6 kasım 2011 tarihli milliyet gazetesindeki yazısı. her hakem eskisi, işsiz antrenör veya emekli futbolcunun yorumcu olmaması gerektiğinin bir kanıtı gibi adeta bu yazı. bir insanda hiç mi edebi bir dil olmaz yahu!

    --- alıntı ---

    keyifli maç, iyi yönetim

    her iki takım çok iyi mücadele etti. uzun zamandan bu yana izlemeyi özlediğimiz bir tempo vardı. galatasaray, engin’in yokluğunu fazlasıyla aradı. mersin idmanyurdu ilk yarının sonları ve ikinci yarıda rakibi ile dişe diş mücadele etti. eğer mersin, penaltı atışını değerlendirmiş olsaydı, galatasaray maçı çok zor çevirirdi.
    hakem fırat aydınus ve ekibi yine mükemmel bir maç yönettiler. aydınus, maçın önüne geçmeden çok doğru, faul ve kart değerlendirmelerinde bulundu. ceza alanı içindeki yorumları kusursuzdu. kaleci muslera’nın moritz’e yapmış olduğu hareket kontrolsüzdü. aydınus, penaltı kararında haklıydı. sercan’ın penaltı beklediği pozisyonda ibrahim kaş’ın bir müdahalesi var, ancak bu sercan’ın düşmesi için yeterli değildi, istese devam edebilirdi. hakem burada bir penaltı verseydi, çok ağır bir karar olurdu.
    sonuç olarak aydınus ve ekibi hiç hata yapmadılar. oyunun güzelleşmesine önemli katkı sağladılar. ve keyif veren bir mücadelenin altına imzalarını
    attılar.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın