• 177
    galatasarayımız yine müthiş bir mücadele gösterdi. ikinci yarıda bölüm bölüm rakip kaleyi abluka altına aldık. ama biraz şanssızlık, biraz beceriksizlikten dolayı golü bir türlü bulamadık.

    rakibin penaltı pozisyonu ve topun direkten döndüğü pozisyon tamamen savunmanın anlık şanssızlığı ve duraklaması nedeniyle oluştu. ilerde olduğu gibi savunmada da etkiliydik.

    semih kaya müthiş bir performans gösterdi, taraftar da kendisine gereken desteği verdi. tomas ujfalusi'yle beraber oynaması hem galatasaray için hem de semih için çok önemli.

    emmanuel eboue "benim mevkim sağ bek. dağılın şimdi hepiniz!" der gibi oynadı. sağ bekte oynamaya devam ettikçe etkili performanslarının devamı gelecektir diye düşünüyorum.

    felipe melo... senden 1 tane daha olsa, biriniz ön libero biriniz forvet arkası oynasanız ne güzel olurdu lan.

    fernando muslera, zaman zaman hata yapsa da, ne kadar önemli bir kaleci olduğunu bir kez daha gösterdi kurtardığı penaltıyla.

    ayhan akman ikinci yarıda oyuna girdi, kariyerindeki 400. lig maçına çıkmış oldu ve kusursuz bir performans gösterdi.

    johan elmander yine çok iyi mücadele etti. birçok pozisyona girdi, ama bir türlü topu filelerle buluşturamadı.

    albert riera --> ...???!!!

    yavaş yavaş fatih terim'in söylediği, hedeflediği kıvama geliyor gibi takım. yenilsek bile ortaya konan mücadeleyi tebrik etmemek elde değil. yaratıcı bir oyuncu ve sol kanat başta olmak üzere 2-3 nokta transferle ligin ikinci yarısında çok daha etkili bir takım olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın