resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2337
    hakkında girilen ilk yazı #123 hagi'den gelen oyuncumuz. belirtilen yazı aynen şöyle;

    --- alıntı ---
    ilk geldiği yıl taraftarın kuşkuyla yaklaşdığı, ben dahil bir çok taraftarın istemediği transferdi. lakin 2007-2008 sezonunda göstediği hayvani performansla galatasaray defansına tek başına duvar örmüş ve takımın değişilmezi olmuştur. kuşkusuz son yıllarda en çok gelişim gösteren türk futbolcusudur.
    --- alıntı ---

    sözlüğün ilk yılında sümkürmesi, türkü sevmesi dahi sevilmiş. en iyi defans oyuncusu seçilmiş. sakat olduğu dönemde yaptığı fedakarlıklara destanlar yazılmış.

    bu gün gelinen nokta da ise çanlar servet çetin için çalmakta.

    servet çetin isimli topçumuzun kendisini çok acil toplaması ve floryaya gömülmesi gereklidir. kendisi buz adamdır, şampiyon olunan sene de gollere sevinmemiştir. eminim diğer topçu arkadaşları ile kahvaltıda, otobüste, hazırlık çalışmalarında yedek takımda oynarken yüzünün gittiğini, ben bu hallere gelecek adammıyım diye kendi içini yediğini, ilk 11 dekilere belki ayar olduğunu hissedebiliyorum.

    küsmemelidir. gençlere örnek olmalıdır. fatih hoca'nın ve ünal başkan'ın ve hepimizin en kritik yılıdır bu yıl. takım gol atınca yedek klübesinden ilk kendisi fırlamalı, zayıflamalı, çok ama çok daha fazla çalışmalıdır. unutmamalıdır futbolda dün yoktur.

    ya şahlanmalı ve fatih hoca ve arkadaşlarına destek olmalı veya gitmelidir.

    not; hocasına becereksiz, kapasitesiz diyen bir yazar kardeşimin (bkz: alben10) uçurulduğuna dair bir teori okudum (bkz: #344690). başlıkta adı geçen topçu için yazılan kabiliyetsiz ve karaktersiz ifadeleri o ifadelerden çok daha kişilik saldırısı içermekte. o teori doğru ise alben10 isimli yazar kardeşin sözlüğe acilen davet edilmesi, kanımca uygun olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın