• 153
    hala çene kemiklerimin ve boğaz ağrısı hissetmeme neden olan maç. bir diğeri için 26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçı. iki maç arka arkaya gelince bünye yoruluyor tabii.

    maça gelince. taraftar süperdi. maça gidenler için söylüyorum ki onlarda bilirler zaten, salonda çok az boşluklar vardı, pota arkasında yer yer. bunun da sebebinin bench arkası ve karşı trübün açısının maçın seyri açısından daha iyi olması ve tüm kalabalığın o bölümlerde sıkışık olarak toplanması. o bölümde ki kişileri tek tek koltuklara oturtsanız salonun boşluk oranının daha az olduğunu görürsünüz.bunun yanı sıra taraftar takımı çok iyi motive etti, gerek dağ başını duman almış marşı olsun, gerekse diğer tezahüratlar olsun takımın oyununa katkısı açısından çok iyiydi.

    bu kadar iyi avantajın yanında maçı kaybetmemizde ki tek dezavantajımız lakoviç ve luksa'nın sayı yüzdesi olarak çok düşükte kalmaları oldu. bazen şansında yanımızda olması gerekiyor.

    bu arada maçla ilgili aklımda kalan, beni gülümseten en güzel an ise, maç başlamadan takımların hazırlık için sahaya çıktığında tutku açık'ın sahaya ısınmaya çıkan unics kazanlı basketbolcu jawai'ye attığı korku dolu ( ! ) bakıştı. sahi o ne iri kıyım bir sporcuydu öyle yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın