resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 860
    "eli küçük" diyen apneler doğru mu diyolla len? diye içime kurt düşürendir..
    muslera için ümidimi, bizden ayrılacağı güne kadar koruyacağımı belirtmek isterim..ondan tek isteğim zor geçen maçlarımızda bize maçı tutup getirmesi..uzay kurtarışları değil..

    26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçında muslera performans analizim(naçizane)

    1.gol -sabri ile başlayıp(o her b*ka kalkan ellerini..),gökhansız göbekten yediğimiz bir gol.. yakın mesafeden sıkılan kurşun gibi ..bu golde muslera hatalı diyen kumda oynasın.
    2.gol- gol vuruşunu yapan antepli ile,golü atan antepli için bile 1.000.000 dolar dolu bir çanta bulmuşlar etkisi yaratan bir gol..ilk şut bir mucize,o topu kurtarma çabasından kalkıp ikinci mucizeye yetiş diyen musleradan hz.isa performansı bekliyor uyandıriyim.
    3.gol-yapacağını yaptı ve kendini attırmadan tarla gibi bıraktığımız 100000000 metrekare alanda ve sağında solunda birer antepli varken topa müdahale etti..keşke atılsaydı veya keşşke sert olup dışarıya atsaydı diyemeyiz..takım hırstan delirmişti zira o sıralar..(devrik oğlu devrik cümle)
    4.gol-işte bu gol beni kıllanmalara gark ettiren..ve sektirme problemi mi var(eli mi küçük?) diye saçmalatan.. ama a dostlar musleramız gerçekten sektiriyor..örnekler mevcut..
    dilerim sadece kıllanmadır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın