resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 439
    çok enteresan bir futbolcudur bulunduğu kanadına stslnin belki de en yavaş futbolcusunu* tek başına bırakmak suretiyle maçın 80 dakika uğramaz bile. özellikle maçı tribünden seyredince taraftara sinirden kendini s.ktirir. toplu oyunda ne kadar etkisiz olduğu aşikar zaten ama topsuz alanda da oyundan inanılmaz kopuktur bu çirkin arkadaşımız. hakikaten izlediğim tüm maçlarda hakan baltanın yardımına geldiği önünde hücuma çıktığı maç başına 10 dakika yok. nasıl olacağını bilmiyorum ama umarım toparlanır.

    ünal aysal kendisi hakkında 25 ekim tarihli futbol gündemi programında "hakkında çok olumlu referanslar aldım düzgün bir yaşantısı var gece eğlencesi yok çok iyi bir profesyonel ama tek aldığım olumsuz feedback tembelliği çok seviyor olmasıydı bunun da üstesinden fatih terim gelir diye düşünüyorum" demişti.

    umarım başkanın referansları doğrudur ve en kısa sürede kendisini görürüz ama ilginç bir şekilde fatih terimin şu duruma hiç el atmaya niyeti varmış gibi gözükmüyor. gaziantepspor gibi süratli bir takım karşısında sercan yıldırım gibi takımdaki ender süratli adamlardan biri yerine bu kağnı kardeşimi oynattıysa kendisi sadece bizim gibi patlar heralde ya şeklinde düşünüyor riera için...
App Store'dan indirin Google Play'den alın