resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 801
    beni bilen bilir pek entry girmeyi sevmem,genellikle okumakla yetinirim ama sözlüğün yazar kalitesinin inanılmaz şekilde dibe vurduğunu kanıtlayan bu gece sonrası bir kaç satır karalamak zorunda hissettim kendimi.

    muslera için yazılan eleştirileri okudukça elim ayağım titriyor, yok de sanctis'in sol eldiveni olamazmış, yok 2. ve 3. golde hatası varmış. arkadaş siz ya futboldan anlamıyorsunuz ya da kalecilik ile ilgili hiç bir şey bilmiyorsunuz.

    muslera'nun yediği son gol hariç hiç bir golde hatası yoktur. he vardır diyorsanız, bak açık söylüyorum, lütfen futbol izlemeyin artık polo izleyin, tenis izleyin ne bileyim rugby izleyin yahu. bilmediğiniz konuda konuşmayın allah aşkına artık. neden hatası yoktur diye anlatmayacağım zaten yazdığınız entryler açıkça belli ediyor ki anlama şansınız yok. 15 yıl kalecilik yapmış biri olarak anlatmak isterdim teker teker ama zaman kaybı olur sadece benim için.

    size ufuk gibi, aykut gibi kaleciler müstahak. gaziantepspor maçında ortada apaçık bir rezalet varken 9 kişi kalmış bir takımın hatalı gol yiyen kalecisini eleştirmek gerçekten olağanüstü bir yetenek.

    tanım: dünyanın en kaliteli kalecilerinden,eger taraftarları izin verirse galatasarayın açık ara en iyi oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın