resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 362
    http://www.youtube.com/watch?v=a9W6DMIfHVA şöyle bir video su olan futbolcu.malesef yetenek olarak aydın yılmaz ile eşit tutulmuş bazı entryler de,bu adamın sadece kondisyonu eksik,sıkı çalışma ile kendisini çok daha üst seviyelere getirecek futbolcudur.

    şu anda ki performans ı tabiki vasat,bizde uzun zamandır o kanada top gittiğinde arda turan gibi pozisyon yaratmada başarılı bir futbolcu izledik ama riera'nın kumaşının iyi olduğunu düşünüyorum,zaten öyle benim düşünmeme gerek yok,liverpool'un sol kanadında 2 sezon oynamış,ondan önce espanyol'da güzel bir sezon geçirmiş,uefa finalinde çoşturmuş,çok üst düzey olmasa da formunu yukselttiğinde galatasaray'ı bu sezon götürecek bir oyuncu.

    kendine bakmaz ise ve formunu yükseltmez ise ''koy bir yerlerine rahman gitsin'' demek de boynumuzun borcu,ama daha 6 haftadan bu adamı asmak bize yakışı kalmaz,en azından ligin ilk yarısına kadar sabretmek lazım.

    işi zor,kazım'ın kanadından genellikle oynayan galatasaray,kazımın sakatlanması ile riera ya daha çok iş düşecek,allah yardımcısı olsun.bize de burada şuğursuzca kin ve öfke kusulmuş entryler okutmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın