resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 344
    yerine baros'un falan oynamaması gereken sol açığımız. evet, çok kötü oynuyor ama adam sol açık. yetmedi mi onun yerine bu, bunun yerine bu oynar lan aslında diyerek çıktığımız ve puan kaybettiğimiz maçlar?

    sol açıkta baros oynarsa, birincisi hakan balta defansa yardım gelmediği için ağır sıçacak, riera az da olsa geliyor geriye. ikincisi baros pek paslaşan bir oyuncu olmadığından aldığı topla çapraz şekilde kaleye doğru yardıracak. fiziki gücü de göz önünde bulundurulduğunda pek de başarılı bir atak organizasyonu olmayacak - zaten organizasyon da olmayacak da neyse -. çizgiye inip orta açacak bir oyuncu da değil baros. dikkat edersek hiç bir kanat özelliği taşımıyor, belki ss deriz ama orada oynayacak adama da ss dersen 'ne dedin sen, ha? ççatt! ne dedin sen' diye atlar sevda demirel üzerimize.

    o yüzden sakatlığı geçtiğinde - ki bence ortada gayet iyi, bozmaya gerek yok - orada engin oynayabilir - 3 hafta deniyor geri dönüşü - , tank vazifesi verirsek eboue oynayabilir ya da riera oynayabilir ve biz de form duasına çıkabiliriz. sanki en mantıklısı üçüncüsü değil mi ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın