resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 186
    genel olarak bakıldığında, uzun bir süredir beri en formda yerli teknik direktördür. kendisine en üst düzeyde yarışma olanağı verilirse çok büyük ihtimalle adını mustafa denizli , senol güneş ve fatih terim in yanına yazdıracaktır.

    transferi-oyuncu seçimini çok doğru bir şekilde uygulamaktadır. transferlerin ,bir çok takımın düştüğü tuzağa düşmeden uzun bir takip/araştırma aşamasından sonra yapıldığı görülüyor.sadece yetenek değil takıma transfer edilen oyuncuların karakter olarak da değerlendirildiği kesin. tam olarak bilmiyorum ama herhalde 6-7 seneden beri izlediğim belediye takımına transfer edilen oyuncuların takıma uyum problemi yaşadığını ,abdullah hoca nın transfer ettiği bir oyuncudan maksimum verim alamadığını görmedim. oyuncuların iş disiplinine sahip olduğu ve karşılaşmalara kaytarmadan düzgün olarak hazırlandıkları , sahada her zaman belli standartlarda oynayan o performansın altına ya da üstüne çok fazla inip çıkmayan futbolcular seçiliyor durum bu şekilde olunca ortaya türkiye süper lig'inin en organize , sahada ne yaptığı belli olan ve onu uygulayan takımı ortaya çıkıyor.

    bence artık abdullah hoca'ya üst düzeyde fırsat verilmesinin zamanı gelmiştir. kişisel temennim, kendisini doğan ilk fırsatta galatasaray'ın başında görmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın