• 215
    türk spor tarihinin en başarılı takımı. herhangi bir dalda katıldığı tüm turnuvaları kazanmış, 3 defa dünya şampiyonu olmuş başka bir takım var da ben mi bilmiyorum ? fakat benden önce diğer yazarlarında değindiği gibi, gerek basından gerek galatasaray kulübünden gerekli ilgiyi görememişlerdir. şöyle düşünelim galatasaray erkek basketbol takımın dünya şampiyonu olmasi durumunda yaşanacak durum nasıl olur ? yada ülkemizde hiç gelişmemiş sporlardan biri teniste dahi wimbledon şampiyonluğu kazanan bir sporcu yetiştirsek ? katıldığı turnuvalarda en fazla 2 kişi eleyen marsel ilhan bile daha fazla yer alıyor medyada.

    keşke vermeselerdi bize bu başarıları. gerek türkiye adına gerek galatasaray adina utaniyorum. affedilicek bir yanımız olsa affedin bizi engelsiz aslanlar derdim ama onu dileyebilecek yüzüm bile yok.

    siz yinede yürüyedurun aslanlar. ne türkiye için ne galatasaray için, kendiniz için oynayın, kendiniz için kazanın. fakat şunu da unutmayın. başarılarınızdan haberdar, sizinle gurur duyan insanlarda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın