• 973
    neden yıktılar ki seni? o kadar üzülüyorum ki amk. geçen sene ikinci yarı taraftar gene meşale'de toplanıyordu. bu sene de aynı mı bilemem. seni yıktılar ve dağıttılar bizi. mekansızız, evsiziz artık. yurdumuz yok. nefesi beş kuruş etmez eli halkın parasını tutan magandaların güç gösterisine, artistliğine kurban ettiler seni. şimdi o magandalar senin karşılığında aldığımız beton yığınına aha da burayı biz verdik diye yazdırıyor.

    işte böyle orospu bir dünyada yaşıyoruz. kim derdi ki ali sami yen stadı'nı yıkacaklar, yerine yapılana da bu stad bilmem kime aittir diye yazılacak diye.bunu beş sene önce söylesen dalga geçerlerdi kimin gücü böyle bir şeye yeter ki derlerdi. ben ömrümde sadece dört kere tribünlerine ayak basabildim. 3ünde galibiyet birinde mağlubiyet gördüm ama önemli değildi. belki de hayatımın en güzel anlarını yaşatan yer bu stadyumdu. yalnız da değilim, kimbilir benim gibi kaç tane insanı dertlerinden tasasından çekip aldı bu stadyum. kaç tane insana yaşama enerjisi yeni bir güç kattı. işte bu kadar maneviyatla dolu bir yapıyı kahpece anlaşmalarla, yavşak oyunlarla elimizden aldılar. bir de sanki hiç hak etmemişiz gibi yeni bir stad verdiler gözümüze bunu bağışladıklarını soka soka.

    galatasaray'ın, türkiye'nin en büyük tanıtımı olan bu stadyumun, milyonların gönüllerini ferahlatan galibiyetleri aldıran bu eşsiz yapının mükafatını bize böyle verenlerin allah belasını versin. bize kan kusturup kızılcık şerbeti içiren adamların vicdansız ruhları umurumda bile değil artık. eminim ki bu yapılanlar cezasız kalmaz ve herkes layığını bulur. ama artık ali sami yen stadyumu yok. mecidiyeköy'deki muhteşem atmosfer repliği artık tarihe karıştı ve hiç bir şey onu geri getiremeyecek.

    seni yıkan dozerin anasını sikeyim ulan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın