• 381
    her hafta aynı şeyi yazmak zorunda kalıyorum. haftaya da aynı durum olursa önceki entrylerin linkini koycam direk amk :( bir kişi eksik oynadık maçın on dakkasını. adamımız gobeklikeladam geldiğinde maç 3-1 rakibimizin lehineydi. biz bahanelerin arkasına sığınmak istemiyoruz, sahaya 7 kişi çıktığın sürece eksik değilsindir dicem imparator misali ama sahaya tam çıkamıyoruz ki lan!

    rakip takım bireysel anlamda bizden çok daha yetenekliydi ama tek zaafları topu sürekli ayaklarında isteyen adamlardan oluşmalarıydı. efsanevi forvet orkun bile maçın belli bölümünde stoper oynamak zorunda kaldı. rakibimizin burada hakkını vermek lazım gerçekten iyi oynayan adamlardan kurulu bir takım ve daha da önemlisi bizden daha iyi kondüsyona sahip takımdı. bizim takımda şu kötü oynadı dersem yeminle çarpılırım.

    saroc; dün akşam sahada saroc gerçeği vardı. adam efsane top oynadı, bakın ben bile onu övüyorsam performansını hayal edin. bir dönem çok yorulduk komple kapanıp topu saroc'a şişirdik. bunu yapmamızdaki amaç biraz top tutsun soluklanalımdı ama adama attığımız toplar bire üç pozisyonlarda tabelada lehimize gol olarak yazıldı. kafama takılan bir şey var, saçlar biraz gürdü, saroc değildi lan sanki sahadaki? leventdem aydınlatsın bizi, çok benziyordu ama saroc böyle top oynayamaz :( şaka bir yana kankam tarihin en iyi 3 forvetinden biri olan christian vieri gibiydi dün, allah ayaklarına zeval vermesin.

    marcha de la vida; bu arkadaş öncelikle başka nickle tekrar yazarlık alsın. bu ne amk. sahadaki performansına gelirsek, pike taşaklarını yesin. rakip 4 forvet oynarken adam can siperane savunma yaptı. bunların yanında arkadan bütün takımı toparladı, herkesi ateşledi. ayaklarına kurban.

    childofbodom; aga adam efsaneydi ya. taşak geçiyorsam öleyim amk. ben o kadar arkada yalnız kalsam sağa sola koşsam isyan ederdim, net.

    10numara; zaten kendisi güzel bir abimizdi biliyorduk ama victor valdez'den iyi stoper - kaleci olduğunu da öğrendik. aga barcelona'ya koysam sırıtmaz o derece ayaklarına hakim ve kaleden oyun kuran adam.

    leventdem; bank asya'da uç santrafor oynar. adama hangi şiddette pas atarsan at, o topu ali ece'nin liverpool yavşaklığına benzer yumuşaklıkta kontrol edip olumlu kullanıyor. çalım atıyor, gol atıyor, asist yapıyor. iniesta'dan iyi değilse barcelona dilencisi olayım. başkan efsanesin ya.

    gobeklikeladam; geç kalmasa galiptik, aksini bana donut bile kabul ettiremez. adam sol ayağına hakim, gidip geliyor daha ne olsun? hakan balta'dan sonra dünyanın en iyi ikinci sol beki.

    rakibin değerlendirmesini karşı tarafın en iyisi olan ilovedonut kardeşimiz yapsın. efsane top oynadı dün. kendisini burdan tebrik ediyorum. dün oynadığımız maç, izmir'de oynadığımız en iyi maç olabilir. bütün katılımcılara buradan tekrar teşekkür ediyorum. ayağınıza sağlık beyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın