• 967
    küçücüktüm ufacıktım.. dünya tozpembeydi ama hiç birşey e5'ten her geçişte, arabanın arka koltuğunda, cama suratımı dayayıp, nefesimle oluşturduğum buhu nun ardından hayran gözlerle mabede bakmak kadar güzel değildi.. en büyük eğlencem o 15 saniyelik yol boyunca yeşil çimleri merdiven çıkışlarından görmekti.. sanırım ben o kocaman yapının yanında küçücük bir çocuk olmayı sevdiğim için galatasaraylı olmuştum.. gittiğim ilk maç bir siirtjetpaspor maçı jardel'li hagi'li popescu'lu super kupa'lı kadro . biletimi kontrol ettirdim, üstümü arattım, eski açığın merdivenlerini çıktığım hızla çıkamam bidaha herhangi bir merdiveni, ordaydım işte duvarların ardından bakarken kurduğum hayali yaşamaya gelmiştim ..

    yıllar geçti ben büyüdüm söylendiği gibi "her köşende bir anım var" dicek kadar şey yaşadım ali sami yen'de..

    kocaman oldum.. dünya artık tozpembe değildi siyahlar griler girmişti araya, hatta ele geçirmişti dünyamı .. ufak tefek güzel şeyler vardı ama hiçbiri -bu sefer- arabanın ön koltuğunda cama suratımı dayayıp nefesimle oluşturduğum buhu nun ardından hayran gözlerle mabede bakmak kadar güzel değildi .. gittiğim son maç bir şekerspor maçı .. 18 yaşımın son günleri .. yani çocukluğum artık bitiyor .. ali sami yen'e de veda .. düşününce çok anlamlı .. çocukken sevinçten ağlayarak girdiğim evime bu kez çocukken üzüntüden döktüğüm son gözyaşlarıyla giriyordum .. o gün gördüğüm hiç birşeyi hatırlamıyorum ne kadro aklımda ne maç ne gösteriler ben veda ettiğimi de hatırlamıyorum aslında ..

    o yoldan geçerken hala ben aynı hayali görüyorum dün de gördüm bugün de gördüm..

    o araziye - arazi mi ne arazisi - artık ne dikerler bilemem .. asla da bilmicem çünkü orda ali sami yen var beni başka bişey görmicem ..
    sevgilim bile duymadu bunu daha ve ben ona değil sana söylüyorum ali sami yen duyuyosun biliyorum "seni çok seviyorum". . .

    bu da hayatımda sahip olduğum en güzel fotoğrafımdır sen ben ne güzel gülmüşüm bak senleyken ..
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/...416896_2303946_n.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın