resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5999
    ergen.
    kendisini savunan 3-5 galatasaraylı'yı da yüzüstü bırakmıştır. 1 yıldır ben ve benim gibiler bıkmıştı zaten illallah demişti ama artık kendisini romantik şekilde seven arkadaşlar da ümidi kesmiş durumda.

    son açıklamaları ile yine şaşırtmadı. bir arkadaşım yazmış kendi gidişini meşru göstermek için hala bik bik konuşuyor diye o arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.
    ayrıca kendisine büyük kaptan, efsane lakaplarını takanlara da birkez daha teessüf ediyorum. bu herifin götünü o efsane düşkünleri kaldırdı, bunun sonuçlarını da hepimiz ödedik. yıllarca yabancılara karşı yaptığı tavırlarla belkide bir türlü ayağa kalkamamamızın sebebidir kendisi. hakan şükür den takım içi siyaseti öğrenmiş ama birşeyler eksik kalmış. hakan şükür belki yabancılara uyuz olurdu ama aynı zamanda takım içinde saygı duyulan ve birleştirici bir unsurdu, sahaya çıkınca somurtmazdı.

    neyse benim sevindiğim nokta artık herkesin arda'nın nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlaması. ben galatasaraylı'yım ayağına yatıp yabancının senden fazla aldığı 1 milyondan rahatsız oluyorsan, kaptanı olarak yıllarca oynadığın takımdan kaçarcasına ayrılıp üstüne üstlük takım içi sorun olan 50.000-100.000 dolarlık meblağları basına bi bokmuş gibi anlatıyorsan sen çok yanlış gelmişsin beyim. belki senin kadar yetenekli değil, belki galatasaraylı bile değil ama engin baytar var, götünü yırtıyor adam, yorgunluktan yere yığılıyor ama en azından gülüyor, takıma ve taraftara umut veriyor. senin gibi kafasına silah dayamışlar da öyle sahaya çıkmış izlenimini vermiyor. oysa bilmiyor ki galatasaray ve taraftarı olmasa o formasını giydiği atletico'nun dahil olduğu ispanya'ya belki turist olarak bile ömür boyu gidemeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın