resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5981
    arda turan, arda turan,

    ıslıklanan tek sen değilsin. leo franco, jo, ayhan akman, mustafa sarp, aydın yılmaz, barış özbek, servet çetin, hakan balta, ali turan, aykut erçetin, ufuk ceylan gibi takım arkadaşların da ıslıklandı. o dönem tüm takıma karşı bir tepki vardı. sen ise kaptan olduğun ve takımın yıldızı olduğun için nasıl başarıdan en büyük payı alıyorsan, başarısızlıkta da ön sırada tepki görmen gayet normal. takım oynamıyor, savaşmıyor diye tepki aldı, sen de kendini yeterince futbola vermiyorsun diye tepkilerin odağı oldun.

    yıllardır özlemini duyduğumuz yabancı yıldız oyuncu özlemimizi gideren lincoln, baroş ve kewell'a olan ilgi senin için sorunsa, unutma ki sen de metin oktay ve hagi ile aynı kefeye kondun taraftarlarca. onlar sevgimizin karşılığını sahada veremedilerse, sen de veremedin. onlar ıslıklanmadı ama hiçbir zaman efsane kategorisine giremeyecekler. ama sen de giremeyeceksin. onlar sivas deplasmanında oynamak istemedilerse, hakan şükür'ün dediğine göre, sakatlığn geçmesine rağmen galatasaray'da oynamadın. belki de milli takımda oynayabilmek için. yani o eleştirdiklerinden farklı değilsin.

    ama leo franco, jo, dos santos, lincoln, lucas neill, harry kewell, meira, de sanctis gibi takımdan gönderilenlerin galatasaray hakkında kötü bir şey söylediklerini hatırlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın