• 131
    gerek bilet fiyatları, gerek maraton tribünden bilet almak zorunda kalmış galatasaraylıları yanımıza gönderme jestinde bulunan ankaragücü yönetimi'nin takdire şayan hareketlerde bulunduğu maçtır.

    futbolumuz oturuyor artık takım komple hareket ediyor, özlenen galatasaray geri dönüyor. takım her alana hakim olup rakibi bunaltıyor hiç aman vermiyor, galatasaray ismini hissettiriyor, tek eksik zor anları kaldırabilen bilekleri esnek, teknik bir adam şu takımda. takım profilimiz daha bir güçlü ibb imajı veriyor. teknik ne yapacağı belli olmayan adam eksikliğimiz var. fakat bu sezonun en büyük kazancı bu maçla da belli oldu ki selçuk inan'dır. onun önderliğinde her duran topumuzda belki de 10 yıldır hissettiremediğimiz göt korkusunu rakip hissetmekte artık. engin baytar da on numara transfer olduğunu gösterdi, hastası oldum adamın, helal olsun böyle devam.

    muslera ise gerçek bir kaleci. bu maçta diğer kalecilerimizin yiyeceği golü müthiş biçimde yatarak savuşturdu güven veriyor kendisi defansına böyle hareketleriyle. takımı da daha bir ileri taşıyor.

    maalesef ki hücum bölgesine etkin biçimde yığılamıyoruz. bu maçın ikinci yarısı bunun emareleri vardı ama kat etmemiz gereken çok yol var. fener takımının bal mal gol atmasının sebebi budur. kimi pozisyonlarda bekleriyle beş adam sokuyor fener takımı ceza sahasına. bizim de buna benzer bir formül bulup seken topları veya dengesiz pasları tamamlayıcı adamları ceza sahasında bulundurmamız gerekiyor. tabii bu sadece türkiye'de söken bir sistem ama yapacak bir şey yok.

    maçta gecekondu tribünü takımını inanılmaz güzel destekledi. son üç maçımızda kavga olay bitmemişti. fakat melih gökçek'in gidişiyle bedava bilet olayı azalmış ve çapulcu sayısı çok düşmüş. tribün anlamında da güzel mücadele vardı. küfür yok denecek kadar azdı. biz de delicesine bağırdık takımımızın yanında olduk ve kazandık. mutluyuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın